Coaching en opleiding


Laat u zich voor de opstart van uw praktijk begeleiden door CT Paramedics? Dan wijzen wij u een persoonlijke coach toe die op afgesproken overlegmomenten samen met u de stappen overloopt die nodig zijn om uw praktijk vanuit het niets te doen groeien. De coach helpt u om uw ambities te vertalen in doelgerichte acties, om uw missie en visie scherp(er)
te stellen en om uw hedendaagse communicatie- en promotie op punt op te stellen.

De coach put daarbij uit zijn of haar eigen praktijkervaring en uit de gedeelde expertise van alle CT Paramedics medewerkers. Handige tips & tricks helpen u om uw aanpak te doen slagen.

Onze startersbegeleiding omvat ook vijf opleidingen die relevant zijn voor elke startende zelfstandige
thuisverpleegkundige:

  1. Nomenclatuur (oefeningen) en tarificatie (korte toelichting)
  2. Verpleegkundig dossier en Katz-schaal
  3. Verpleegkundig consult (workshop)
  4. Gebruik van social media in de zorg en voorstelling CT Paramedics en partners
  5. Controle in de thuisverpleging (fiscale controle / RIZIV-controle)

Overweegt u om samen te werken met andere thuisverpleegkundigen? De coach legt u uit hoe u dat het best aanpakt en afstemt op uw missie en visie. CT Paramedics helpt u ook om een robuuste samenwerkingsovereenkomst op te stellen, een onmisbaar document voor elke verpleegkundige die in een nieuw of bestaand samenwerkingsverband stapt. Zo kunt u zich volop concentreren op wat echt telt: de zorg voor uw patiënten en de uitbouw van uw klantenbestand.


Sterke tandem


Om de opstart van uw praktijk optimaal te ondersteunen, werkt CT Paramedics samen met Zenito. Zo bundelen we onze kennis van thuisverpleegkunde met de expertise van Zenito op gebied van vestigingswetgeving en sociale zekerheid van zelfstandigen. Samen helpen wij u om snel, efficiënt én volledig in regel op te starten als zelfstandige. Zenito is een dienstengroep die vrije beroepers (en ondernemers in het algemeen) ondersteunt, van voor de opstart tot na het pensioen. Doorheen uw loopbaan als zelfstandige zorgt Zenito ervoor dat u zowel wettelijk als sociaal-rechterlijk in orde bent.

Ook voor een optimalisatie van uw sociaal statuut of voor aanvullende sociale bescherming kunt u terecht bij Zenito (www.zenito.be).ADVIES NODIG?                                

Wij zijn er voor u!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Wij zijn er voor u! Geef ons gerust een seintje en we helpen u graag verder!

+32 (0) 14 51 83 00

Dorien Raeymaekers: dorien.raeymaekers@ctparamedics.be

Peter Deboutte: peter.deboutte@ctparamedics.be