Medisch materiaal

CTP slaat de handen in elkaar met bmedi


Wie is bmedi en welke meerwaarde kunnen ze jullie bieden?

Als leverancier van medische materialen aan zelfstandig verpleegkundigen en hun patiënten voorziet bmedi naast elk bekend artikel tevens een economisch gunstig alternatief. De zaakvoerders, Kristof en Wim, zijn ervan overtuigd dat duidelijk advies en communicatie wat betreft producten, innovaties, stalen en prijsvriendelijke alternatieven een meerwaarde bieden. Bovendien spreken ze als verpleegkundigen dezelfde taal als hun klanten en willen ze ook u “verzorgen” met een prima service.

Bmedi engageert zich om klanten van CTP een extra attentie te bezorgen bij elke bestelling die via de webshop www.bmedi.be verloopt. Gelieve in het opmerkingsveld bij het afsluiten van uw bestelling "CTP2018" te vermelden.


Naast het aanleveren van hun groot gamma medisch materiaal kunnen ze hun klanten ook begeleiden in de verwerking van medisch afval. Naaldcontainers horen in een Medibox ref. 228018. Enkel op deze manier zal uw medisch materiaal correct verwerkt kunnen worden. U kan hieromtrent vrijblijvend met bmedi contact opnemen.


bmedi

Doorniksesteenweg 23
8580 Avelgem
056/20.60.60
info@bmedi.be