Erkende dienst CT Paramedics

Ontdek nog meer voordelen

Voordelen CT Paramedics erkende dienst 


Diensten voor thuisverpleging die een erkenning van het RIZIV en het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid op zak hebben, genieten tal van voordelen. Wie lid is van CT Paramedics erkende dienst, krijgt daar nog tal van andere interessante ledenvoordelen bovenop. We zetten ze even voor u op een rij.


Financieel voordeel 

Door lid te worden van de CT Paramedics erkende dienst hebt u recht op de jaarlijkse CTP-toelage van 400 euro mits u aan enkele voorwaarden voldoet. Zo dient u 20 uren opleiding te volgen, 25 uren aan overleg te besteden en minstens 12000 euro bruto op jaarbasis via CT Paramedics te factureren.


Samenwerking met zorgkundigen

Het RIZIV erkent CT Paramedics als structurele equipe binnen de thuisverpleging. Hierdoor kunt u onmiddellijk zorgkundigen inschakelen. U moet dan wel voldoen aan de voorwaarden die het RIZIV oplegt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratie rond de structurele equipe en de overeenkomsten tussen de collega’s. Dat brengen wij voor u in orde.


Kwaliteitshandboek en jaarverslag

CT Paramedics erkende dienst ontwikkelde een gedetailleerd kwaliteitshandboek. We stellen dit gratis ter beschikking van onze leden. Zo hebt u een kostbaar hulpmiddel in handen voor uw jaarlijkse kwaliteitsplanning en uw periodieke zelfevaluatie.

En uw jaarverslag? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken: het jaarverslag van CT Paramedics erkende dienst geldt voor alle aangesloten leden.

 

Opleidingen

Indien u lid bent van de CT Paramedics erkende dienst, kan u alle opleidingen van CT Paramedics zonder bijkomende kost volgen. Onder bepaalde voorwaarden kan u ook opleidingen gratis in uw praktijk organiseren. CT Paramedics zorgt voor de docenten.


Zorgcoördinatie

CT Paramedics investeert intensief in samenwerking binnen de eerste- en tweedelijnszorg. Wij gaan mee op zoek naar nieuwe partners voor u en ondersteunen op die manier uw zorgcoördinatie. Bovendien betekenen nieuwe partnerschappen vaak nieuwe cliënten en dus nieuwe groeikansen.

Als lid van onze erkende dienst krijgt u bovendien een abonnement op ons zorgcoördinatiecentrum. Zo kunt u tijdelijk uw telefoonpermanentie laten overnemen, gespecialiseerde verpleegkundigen inschakelen of deelnemen aan een poolservice om ziekte en vakantie op te vangen.


Belangenbehartiging

CT Paramedics erkende dienst is een vaste partner van de Vlaamse Beroepsvereniging voor Zelfstandige Thuisverpleegkundigen (VBZV). Door dit partnerschap bent u 100% zeker dat onze overeenkomsten veilig zijn en op elk ogenblik opzegbaar.

Via VBZV en E-VITA verdedigen wij uw belangen bij de overheid. We slaan de handen in elkaar om een kwalitatieve thuisverpleging en zorgverlening te garanderen, vandaag en in de toekomst.


ADVIES NODIG?                                

Wij zijn er voor u!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Wij zijn er voor u! Geef ons gerust een seintje en we helpen u graag verder!

+32 (0) 14 51 83 00

Dorien Raeymaekers: dorien.raeymaekers@ctparamedics.be

Peter Deboutte: peter.deboutte@ctparamedics.be